اون استاده بود که باهاش بحث و دعوا داشتم و نمره و این صوبتا
دیروز یه دعوای دیگه داشت باهام که این متن چی بود واسم فرستادی و رفتی این ور و اون ور پشت سر من حرف زدی و واقعا واست متاسفم که مثلا تو مذهبی هستی ولی نمیدونی نباید تهمت بزنی و .
و من از اونجا که باید خودم رو کنترل کنم و حرص نخورم (چون هم قول دادم به یه بزرگواری که واسم خیلی ارزش دارند و هم به نفع اون بیماری نیست) عذرخواهی کردم و هیچی نگفتم
دیروز که با معاون آموزشی حرف زدم در مورد تغییر استاد راهنمام و گفت نه فعلا میشه کاریش کرد و نه جایی برای راه اومدن و درست کردن ماجرا وجود داره و باید جفتتون کوتاه بیایید به خصوص توعه دانشجو چون هیچ کاری ما نمیتونیم برات انجام بدیم و سیستم آموزشی اینجوریه که اصلا قرار نیست تو دانشگاه طرف دانشجو رو بگیرند و این موضوع به ضررت هست حتی اگه حق با تو باشه
امروز اومدم باهاش حرف زدم و در مورد تزم گفتم و گفتم سوءتفاهم بوده که من دیروز بابت شکایت از شما پیش معاون آموزشی رفته بودم و داستان سر یه چیز دیگه بود
و بهش گفتم چون موضوعم در مورد مهندسی صنایع هست و قراره که با یه استاد دیگه بردارم(این استادی که میخوام باهاش بردارم TAدانشگاه امیرکبیرمون بود و چون اون موقع من هم TA بودم باهام دوست شدی و شماره ی هم رو داریم و . و بعد از چند ترم که دکتراش تموم شد به عنوان استاد چنتا دانشگاه درس میده که یکیش مدعو دانشگاه شهیدبهشتی تو یه رشته ی دیگه هست ولی ظاهرا هیئت علمی امیرکبیر هست)
یه خرده شاکی شد که چرا وقتی اینجا استاد هست تو با یه استاد دانشگاه دیگه بر میداری و یه مقاله داد بهم گفت اینو بخون شاید باهم برداشتیم
به نظرم کار درست اینه که باید با وجود اینکه موضوعش رو دوست ندارم، صبر و ضعف استراتژیک نشون بدم و قبول کنم
درباره این سایت