و جالب ترین نکتهش اینه که در حد کفایت پاس شدن و یه خورده بیشتر جهت اطمینان به پاس شدن, جوابها رو نوشتم و جوری نوشتم که استاد میفهمه که بلدم ولی حال کامل نوشتن رو ندارم!
بله دوستان شما پست دانشجوی کارشناسی ارشد جز ۱۵نفر اول المپیاد دانشجویی با دو سال سابقهی تدریس تو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رو میخونید!!!
پ.ن:
هر چی در موردش بگم کم گفتم
همهش اخلاص
همهش تواضع
همهش به گردن گرفتن مسئولیت برای طهارت ارکان نظام و برگردوندن اعتماد از دست رفتهی مردم به دستگاهها.
شما آبروتون رو پای نظام و رهبری معامله کردید، قبول باشه حاجی
پ.ن۲:
من که هیچ تخصصی ندارم تو این زمینهها ولی امیدوارم تهش به این ختم نشه که ما باید سامانههای پدافندی و موشکیمون رو به خاطر احتمال بروز خطا, تحویل بدیم
یا مثلا برای درست شدن یا کم شدن این خطاها بریم به یه کشور دیگه درخواست بدیم بیاد این سامانههامون رو چک کنه یا حتی مجبورمون کنند که این بازرسیها رو قبول کنیم
ولی اگه من باشم به اینی که این کار رو انجام داد, جایزه میدم
اگر جایزه ندی میدونی چی میشه؟ دفعه بعدی که واقعا یکی خواست انتحاری بزنه یا قصد خرابکاری تو سیستم رو داشته باشه, ماموره از ترس اینکه آویزونش نکنند، نمیزنه و یه فاجعهای مثل ۱۱سپتامبر تو ایران اتفاق میافته
ولی به هر حال من به خونوادهی بازماندهها از طرف خودم تسلیت میگم
فارغ از اینکه هر کی که تو این هواپیما با هر ملیتی که بوده
پ.ن۳:
یه نکتهای که پرسیدم از یکی از دوستام این بود که شرکت سازندهی هواپیما بوئینگ میتونه خودش تو سامانهی ناوبری هواپیما تغییر یا اختلال ایجاد کنه!
مثل اتفاقی که واسه خودروهای مزدا۳ سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ اتفاق افتاد که یهو سیستم ترمزشون فعال میشه و ماشین ایست میکنه البته گفتند که مشکل نرمافزاری هست و عمدی تو کار نبوده
میگم شاید یه همچین اتفاقهایی هم صورت گرفته باشه
یا مثلا اختلال راداری و رادیویی یا هک کردن سیستم یا .
درباره این سایت